رایج ترین چالشی که صنایع غذایی با آن روبرو هستند حفظ ، محافظت و
افزایشماندگاری محصولات غذایی است. کیفیت اکثر فرآورده های غذایی به تدریج
در طی یک دوره زمانی رو به وخامت می گذارد و بر ویژگی هایی مانند طعم ، بافت
و رنگ محصولات تأثیر می گذارد. ماندگاری محصولات غذایی را می توان
براساس تعامل بین تعدادی پارامترهای ذاتی (pH ، مواد نگهدارنده ،
فعالیت آب) و بیرونی (دما ، رطوبت ، محیط گازی) کاهش داد.
با توجه به این نکته ، طیف وسیعی از فیلم های BOPP می تواند برای طیف گسترده ای از برنامه های
بسته بندی استفاده شود. این فیلم های محافظ به طولانی تر شدن ماندگاری محصولات غذایی کمک می کنند.
انواع فیلم های محافظت کننده در صنایع غذایی
می توان از فیلم های مانع برای حفظ و محافظت از طیف گسترده ای
از انواع و محصولات غذایی استفاده کرد که برخی از آنها در زیر ذکر شده است:
محصولات نانوایی – این محصولات برای محافظت از آنها به استفاده از فیلم های سوراخ دار نیاز دارند.
از دست دادن رطوبت ، در حالی که به طور همزمان از احتباس آب جلوگیری می کند
به طوری که شفافیت آنها سالم باقی بماند.
بیسکویت – این محصولات معمولاً با جذب رطوبت کاهش می یابد که منجر به از بین رفتن ترد می شود.
محصولاتی با شکلات و خامه می توانند در اثر اکسیداسیون و از بین رفتن بو یا جذب آن متاثر شوند.
غذاها و نوشیدنی های کم آب – این محصولات برای آب ، عطر و اکسیژن مانع بسیار بالایی دارند
تا بتوانند ماندگاری طولانی آنها را حفظ کنند.
غذاهای منجمد – گوشتهای خام ، نیمه پخته ، پخته شده و سایر مواد غذایی منجمد
بسیار قابل خراب شدن هستند و نیاز به بسته بندی با استفاده از موادی که می توانند
در برابر درجه های منفی درجه مقاومت کنند ، بسته بندی می شوند.
غذای حیوانات اهلی – غذای حیوانات اهلی نیاز به بسته بندی با استفاده از
فیلم هایی که در برابر اکسیژن ، نور و آلودگی بو ندارند ، غیرمجاز هستند.
چیپس و میان وعده ها – این محصولات معمولاً از طریق خشکی کاهش می یابند
و به راه حل های بسته بندی نیاز دارند که موانع عالی رطوبت را فراهم می کند.
میوه های خشک ، میوه ها و آجیل – این محصولات با استفاده از فیلم هایی که مانع از گاز ،
اکسیژن و رطوبت زیاد می شوند ، بسته بندی می شوند.