بسته بندی

محدودیت‌ های بسته‌ بندی غذایی

ویدئو دستگاه بسته بندی غذایی

محدودیت‌ های بسته‌ بندی غذایی , به طور کلی ، فیلم‌های بسته بندی غذایی

به دلیل ویژگی‌ های فیزیکی  ، کاربرد محدودی دارند .

برای مثال ، فیلم‌های مبتنی بر چربی دارای خواص مانع رطوبت خوبی هستند اما حاوی هیچ قدرت مکانیکی نیستند .

در نتیجه ، این فیلم‌ها با اتصال دو یا چند فیلم پلیمری به هم شکل میگیرند .

پوشش غذایی

پوشش غذایی

فیلم‌ها و پوشش‌های غذایی مبتنی بر پروتئین‌های محلول در آب ، اغلب خودشان در آب حل می‌شوند

اما دارای خواص فیزیکی ، چربی و طعم دار عالی هستند .

پروتیین‌ها به عنوان یک ماتریکس ساختاری و منسجم در سیستم‌های چندجزیی عمل می‌کنند

فیلم‌ها و پوشش‌ها را با خواص مکانیکی خوب حفظ می‌کنند .

بسته‌ بندی زیست تخریب پذیر

بسته‌ بندی زیست تخریب پذیر

در حال حاضر ، تولید فیلم‌های گیاهی / زیست تخریب پذیری بیشتر در سطح تحقیق و استفاده تجاری از فیلم‌ها در حال حاضر محدود می‌باشد .

با این حال تحقیقات در حال حاضر در حال انجام است ،  انتظار می‌رود که استفاده از مواد بسته‌ بندی / زیست تخریب پذیر در غذاها

آینده درخشانی داشته باشد، چون بسته‌بندی  / زیست تخریب پذیر می‌تواند یک حفاظت طبیعی از مواد غذایی را

طبق الزامات بسته‌ بندی خاص ارایه دهد . علی‌رغم مزایای مواد مغذی / زیست تخریب پذیر که توسط دانشمندان ارائه شده‌است

تعدادی از موانع در پتانسیل توسعه آن‌ها باید برطرف شوند

از قبیل اثربخشی هزینه ، مانع نفوذ پذیری بخار آب و روش‌های کاربرد تکنولوژی .

تولید و کاربرد کامل تجاری هنوز در حال انجام است ، اما این پتانسیل که فیلم‌های  / زیست تخریب پذیر در حال حاضر تحقق می‌یابند .

نمونه ای از کاربرد بسته بندی گوشت

نمونه ای از کاربرد بسته بندی گوشت

 

فیلم‌های پلاستیکی در کاربردهای بسته‌ بندی / پردازش غذا مورد آزمایش قرار گرفتند

تا عملکرد خود را در طول آماده‌سازی غذا و ذخیره‌سازی ارزیابی کنند .

شکل ۶ یک نمونه از محصولات گوشتی تهیه‌شده ، بسته‌ بندی و نگهداری شده

با استفاده از پوشش‌های گیاهی خوردنی را نشان می‌دهد .

 

admin

فروش فیلم پلی استر فروش فیلم سلفون فروش انواع فیلم بسته بندی 09139744205

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Button
کمک نیاز دارید؟ چت داخل واتس آپ