بسته بندی

ویژگی بسته ‌بندی مواد غذایی با پلاستیک

چاپ و بسته بندی

پلاستیک

 مواد مصنوعی (نیمه مصنوعی، غیرطبیعی) که طی فرآیند پلیمریزاسیون تهیه می شوند و دارای اشکال مختلف طی فرآیند های حرارتی و مکانیکی هستند.

 پلاستیک‌ها از نظر ساختار مولکولی

۱- ترمو پلاستیک‌ها: با سرد و گرم کردن به تعداد زیاد نرم یا سخت می‌شوند.

 ۲- ترموستات ها: دارای شکل ثابت که با گرم شدن هم قابل تعویض نیستند.

۳- الاستومرها: پلاستیک‌هایی که حالت کش سانی داشته و با حذف نیروی وارد بر آن، به حالت اول برمی ‌گردند.

تامین کننده انواع سلفون و فیلم های bopp – cpp – bopet 

۰۹۱۳۹۷۴۴۲۰۵

ویژگی عمومی پلاستیک‌ها

 * دارای وزن خاص

 * مقاوم دربرابر ضربه و آتش

* دارای خواص گرمایشی

* مانع جذب رطوبت

 

مزیت‌های بسته ‌بندی پلاستیکی

از خصوصیات و مزیت‌ های این نوع بسته ‌بندی می ‌توان به  به موارد زیر اشاره کرد:

– بهترین و مقرون به صرفه ‌ترین نوع در بسته ‌بندی مواد غذایی

– دارایی قابلیت ارتجاع و انعطاف

– دارای مقاومت بالا

– از اصلی ‌ترین نوع بسته ‌بندی مواد غذایی

 

ویژگی بسته ‌بندی مواد غذایی با پلاستیک

 ۱- تازه نگه داشتن محصول غذایی

 ۲- بالا رفتن مدت زمان عمر محصول و کم شدن ضایعات

 ۳- طبق نیاز مشتری موجود  به مقدار لازم

 ۴- محافظت از کالا و محصول در برابر هر آلودگی (گرد و خاک و نور) و آسیب

 

 مزایایی بسته‌بندی پلاستیکی

 ۱- مانع اکسید شدن مواد غذایی و گوشت

 ۲- افزایش مدت زمان نگهداری مواد غذایی (گوشت، مرغ ، ماهی)

 ۳- طراحی شده برای جلوگیری از آسیب گازها روی مواد غذایی

 ۴- باعث حفظ طراوت و تازگی مواد غذایی

 ۵- کاهش بیماری‌ های مربوط به مواد غذایی (مسمومیت)

 ۶- مفید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال

 ۷- مانع انتقال آلودگی در بین مواد غذایی

 ۸- محافظ کالا دربرابر عوامل خارجی (رطوبت، نور، حرارت و. . .)

۹- دارای خاصیت چاپ و رنگ‌ پذیری (چاپ لوگو، نوشته، تصویر، اطلاعات محصول)

۱۰- باعث جذب مشتری به خاطر روشن بودن محتوای داخل بسته

admin

فروش فیلم پلی استر فروش فیلم سلفون فروش انواع فیلم بسته بندی 09139744205

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
Call Now Button
کمک نیاز دارید؟ چت داخل واتس آپ