بسته بندی انواع محصولات دارویی و بهداشتی - نوشیدنی و محلول و غذاهای منجمد

بسته بندی انواع محصولات دارویی و بهداشتی – نوشیدنی و محلول و غذاهای منجمد

Rate this post

محصولات دارویی و بهداشتی

بسته بندی محصولات دارویی باید از استریل بودن ، حفظ خصوصیات بیولوژیکی محصول در شرایط آب و هوایی ، حمل و نقل و ذخیره سازی اطمینان حاصل کند.

برای این دسته از محصولات رایج ترین مواد مرکب مورد استفاده عبارتند از:

  • PP / AL / PE – مواد کامپوزیت.
  • BOPP / AL / PE – با چسب مقاوم در برابر حرارت (در معرض عقیم سازی حرارت).
  • کاغذ / فویل آلومینیومی / PE  – مواد کامپوزیت با کاغذ پوشیده شده به عنوان یک لایه چاپ برای روشهای چاپ با کیفیت بالا مانند روتراژور ، فلکسو و چاپ افست. از این ماده می توان برای محصولاتی استفاده کرد که حاوی الکل ، چربی ها و رایحه ای قوی هستند. این دستگاه را می توان در دستگاه های پر کردن عمودی و افقی پردازش کرد.
  • PET met / PE – برای محصولاتی که نیاز به محافظت بیشتری در برابر نور دارند. لایه خارجی با یک لایه فلزی به ضخامت ۱۰۰-۴۰۰A از طریق رسوب خلاء پوشانده شده است و ۱۵ برابر گاز و نفوذ اکسیژن آن کاهش می یابد (برای هر پلیمر متغیر است). مناسب برای بسته بندی ژل ها ، کرم ها و سایر محصولات چسبناک.
  • فویل آلومینیومی /  فیلم پلی استر / PE – مواد کامپوزیت با تکنولوژی بالا سه لایه برای آن دسته از محصولاتی که به ماندگاری طولانی و خاصیت نفوذپذیری بنزین استثنایی نیاز دارند. دمای مجاز برای فیلم های PET 250-265˚С است ، از این نقطه مواد شروع به تخریب می کنند. بنابراین ، فرآیند بسته بندی می تواند در دمای آب بندی بالاتر انجام شود و این امکان را فراهم می کند تا روند با سرعت بالاتر کار کند. استفاده از چسب مخصوص به محصول اجازه می دهد تا در مدت زمان ۵ دقیقه در ۱۰۰ درجه سانتیگراد پاستوریزه شود و استریلیزاسیون در ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه.

بسته بندی مایعات

نوشیدنی های محلول

نوشیدنی های محلول تقریباً هیچ رطوبتی ندارند ، بنابراین بسته بندی هرمس و نفوذپذیری کم نقش مهمی را ایفا می کند. علاوه بر این ، محصولاتی از قبیل قهوه و ادویه جات دارای عطر و طعم خاصی هستند. بنابراین بسته بندی باید مقاومت خوبی در برابر نفوذ بو خارجی از خارج ایجاد کند.


متداولترین بسته بندی:

  • بسته بندی ساشه
  • Doy-pack
  • بسته بندی برای قهوه

برای این دسته از محصولات رایج ترین مواد مرکب مورد استفاده عبارتند از:

  • PET / فویل آلومینیوم / PE ؛
  • PET / BOPP
  • PET / PE ؛
  • فویل PET / آلومینیوم / BOPP ؛
  • مقاله / فویل آلومینیوم / PE ؛
  • BOPP / فویل آلومینیوم / PE ؛
  • PET ، یا BOPP / PET ، یا BOPP / PP یا PE

غذای منجمد

ویژگی های اصلی بسته بندی این محصولات عبارتند از: مقاومت در برابر یخ زدگی ، استحکام خوب و مقاومت در برابر سوراخ شدن ، زیرا بیشتر غذاهای یخ زده دارای لبه های تیز هستند.

همچنین برای انواع خاصی از محصولات ، به عنوان مثال ماهی ، یک سد بو اضافی لازم است. برای این دسته از محصولات رایج ترین مواد مرکب مورد استفاده عبارتند از:

  • PET / PE ؛
  • BOPP / PE ؛
  • BOPP / BOPP / PE
پیمایش به بالا