سلفون از دیر باز و ندیم برای بسته بندی دارویی , غذایی و کشاورزی مورد استعمال قرار میگیرد
و منزلت ویژه ای را برای خویش مراقبت نموده است . در واقع سلفون ها به عامل این که از
نظر بهداشتی اهمیت بخش اعظمی داراهستند , به طور معمول برای
بسته بندی دارویی آیتم به کار گیری قرار میگیرند .
حتمی است بدانید :
سلفون ها در سه مجموعه سلفون روشن , سلفون متالایز و سلفون صدفی
تولید میگردند که هر یک از آنها با دقت به کاربردشان با یکدیگر فرق داراهستند .
به عنوان مثال: برای بسته بندی مواد غذایی همچون چیپس و پفک که با برخورد
با آفتاب فاسد می شوند، از سلفون متالایز استفاده می کنن.
نقش بستهبندی
نقشی را که مواد بسته بندی کننده بیولوژیک در مراقبت از کیفیت و خصوصیت های حسی
و ظاهری یکسری تیم از مواد غذایی , میتوانند بر عهده داشته باشند ,
دراین بخش گزینه اشاره و مشاجره قرار میگیرند .علاوه بر جوانب ایمنی و
حسی مرتبط با مواد غذایی , این نکته هم به نیکی تشخیص داده شدهاست
که در بسط و تعیین مواد بسته بندی بیولوژیکی مساله دیگری هم به توجه و مراعات ظریف نیاز داراهستند.
این جوانب که به صورت مفصل درین مبحث مسئله اشاره قرار خواهند گرفت .
این مورد ها مسائلی همچون کارها بازاریابی , قانونگذاری زیست محیطی
مالی و لجستیکی ایجاد مواد بیولوژیکی میباشند .انجام بسته بندی دارویی دارنده چند سعی حیاتی هست
که اعم از آن ها به نگهداری از ماده غذایی , مراقبت خصوصیت های حسی
و ظاهری و کیفیت ماده غذایی و ارائه داده ها ماده غذایی به مصرف کننده ,
می توانایی اشاره کرد . درین بخش به آنالیز بسته بندی های بیولوژیکی و ابلاغ مساله
با اهمیت مرتبط با بسته بندی مواد غذایی , پرداخته می شود .
تعاریف بستهبندی برای مواد غذایی :
غالبا طولانی تر بسته بندی های مواد غذایی در سه مجموعه یا این که بسته بندی نخستین , ثانویه و ثالثیه قرار داده میگردند . ولی درهرمورد درخصوص گونه های متمایز از مواد غذایی , بسته بندی های عادیو متعارف حالت با صرفه و مطلوب برای محافظت آن متاع را مهیا نیاورده و رویکردهای دیگری در مسئله پباده سازی بسته بندی برای بعضا از تولیدات مختص آیتم استعمال قرار میگیرند . این بسته بندی های یگانه مشتمل بر پوشش ها و روکش های خوراکی , بسته بندی های فعال و بسته بندی با اتمسفر تعدیل شده ( MAP ) و یا این که به کار بردن ترکیبی از مواد بسته بندی کننده هستند .
بسته بندی اول , ثانویه و ثالثیه :
مواد بسته بندی کننده اول , آن نوع از موادی میباشند که در تماس بدون واسطه با مواد غذایی قرار داراهستند . تلاش و نقش این مواد , در بر تصاحب کردن , نگهبانی کردن و تسهیل اموری زیرا توزیع ومحافظت مواد غذایی همزمان با رفع نیازهای مصرف کننده درباره با ایمنی و شفافیت کالا هستند . خاصیت و خصوصیت های مواد بسته بندی کننده نخستین , مبنی بر نیازمندی های مرسوم در , می بایست سازگار شده باشند . بسته بندی نخستین در جایی انجام می شود که مواد و ماده غذایی احتمالا از نیز مستقل شده باشند . بدین ترتیب , روکش های خوراکی در زمره مجموعه بسته بندی کنندهنخستین قرار نمی گیرند . البته در هرصورت پوشش های خوراکی هم از عملکردهای شبیه با بسته بندی های نخستین برخوردار میباشند .
بسته بندی ثانویه
در اکثر وقت ها موردها , از بسته بندی ثانویه برای نگهداری فیزیکی از مال به کار گیری شده می شود . این بسته بندی دارویی احتمال دارد یک باکس حفظ کننده مواد غذایی یا این که یک انبان پلاستیکی در نزدیکیماده غذایی باشد . همینطور , این بسته بندی میتواند یک باکس آجدار دربردارنده تنی چند از بسته بندی های اول برای سهل و آسان نمودن باربری در زمان توزیع و محافظت مال و برای مراقبت از بسته بندی های نخستین برعلیه زخم های فیزیکی ناشی از پروسه مذکور باشد . بسته بندی های ثانویه , داده ها فراوان مهمی را درباره ی تعداد جنس جان دار در داخل بسته بندی و مورخ ساخت و همگی را ارائه می دهند . علاوه بر این , انرا را برای هدف های بازاریابی ( یک باکس گشوده شده در ویترین سوپر مارکت ) می توان مسئله استعمال قرار اعطا کرد .
بسته بندی های ثالثیه یا این که سوم با بسته بندی ثانویه در یک سیستم باربری بسته بندی پایانی ملازم شده می شود .