بسته بندی های غذایی و همچنین دستگاه های سته بندی در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بسته بندی سبزیجات
علاوه بر مزیت بالا بردن عمر نگهداری مزیت حمل و نقل راحت تر و در نتیجه رضایت مندی مصرف کننده را به دنبال خواهد داشت.
نگهداری از سبزیجات با بسته بندی مناسب
خسارت های بعداز برداشت میوه ها و سبزی ها پیش از این که به دست مصرف کنندگان رسد , ۲۰ تا ۵۰ % در نوسان است .
به صورت طبیعی , رطوبت میوه ها و سبزی ها ۷۰ تا ۹۵ % متغییر و رطوبت متعادل ERH حدودا بالای ۹۸ % می باشد .
نگهداری سبزی ها در شرایط عادی جوی , موجب خشک شدن سریع آنان شده
و در نهایت پیری و پژمردگی را بهدنبال خواهد داشت , بنابراین انگیزه اصلی
بسته بندی سبزیجات و میوه ها ,حفاظت محتویات داخل بسته در حین دوره ذخیره سازی
حمل و توزیع در قبال خرابی داخلی بوده که ممکن است این فعالیت فیزیکی , شیمیایی یا زیستی بیولوژیکی باشد .
نقش بسته بندی در صنعت غذایی
بسته بندی می تواند در سطح تولید , فرآوری و یا در مراکز توزیع شکل پذیرد , گر چه این فرمان عمدتا در فرایند
پایانی زنجیره تولید , ذخیره , بازاریابی و یا توزیع انجام می گیرد , با این درحال حاضر هنوز نیز درسلامت
تحویل دادن محتویات بسته , از تولید به مصرف , نقش مهمی را ایفا می کند .
همچنین با پیشرفت در دستگاه های بسته بندی متعدد توانسته اند بهترین کیفیت را در این عرصه به عمل ارند.
دلیل زیاد شدن مراکز بسته بندی های غذایی و بسته بندی سبزیجات و محصولات این قبیل چیست؟
سبزیجاتی که در غذاها گزینه به کارگیری قرار میگیرند بایستی در مقدار های معین خرد شده و بکار گرفته شود .
دراینحالت آن طور که بایستی طبخ شده و می توان از خاصیت آن ها بیشترین سود راموفقیت .
با اعتنا بدین این که ایجاد کنندگان مواد غذایی مدام در جهت ساخت شایسته ترین مواد نخستین سعی داراند
صیفیجات مورد نیاز را با دستگاه بسته بندی مناسب اماده و به طور خرد شده در بازار عرضه دارد . در این حالت خرید و به کار گیری آنان آسوده
بوده و مصرف کنندگان این تولیدات را مطابق با نیاز خویش خریداری می نمایند .
دیدگاهها بسته شدهاند.