ظروف یکبار مصرف برای بسته بندی

ظروف یکبار مصرف برای بسته بندی

Rate this post

ظروف یکبار مصرف برای بسته بندی غذایی یا موارد دیگر از پلیمرهای مختلفی تولید می شوند:

۱- پلی اتیلن با دانسیته بالا

۲-پلی پروپیلن

٣- پلی استایرن

هر کدام از این مواد اولیه خصوصیات ویژه ای در محصول ایجاد می کنند. برای نمونه برای بسته بندی

و نگهداری روغن، سرکه و محصولات لبنی همچون شیر، دوغ و ماست، همچنین مواد غذایی گرم

و مرطوب از ظروف پلی اتیلن سفیدرنگ استفاده شده و

ظروف یکبار مصرف پلی پروپلین سفیدرنگ نیز برای بسته بندی محصولات

ظروف یکبار مصرف

لبنی همانند ماست، خامه و پنیر و مواد غذایی گرم و مرطوب مناسب می باشد.

پلی اتیلن و پلی پروپیلن بصورت صفحه اکسترود شده و در دسترس هستند

اما شکل دهی قالبگیری آنها مشکل است. زیرا گرمای ویژه بالا در آنها

(که منجر به کاهش سرعت گرم کردن می شود) همراه با سرعت

انتقال حرارت پائین شان، باعث می شود در قالبگیری با مشکل مواجه شویم.

اشکال دیگر این پلیمرها به دلیل قابلیت کریستالی در ظروف یکبار مصرف می باشد.

بسته بندی با ظروف یکبار مصرف

 

دمایی که پلی پروپیلن و پلی اتیلن در آن دما شکل پذیر می شوند :

این دما  خیلی پایین تراز نقطه نرمی آنها نمی باشد

مواجهه با دمای بالاتر از ۶۵ درجه سانتیگراد این مونومر آزاد میشود که تاثیرات سرطانزا دارد.

از اینرو وزارت بهداشت نگهداری، حمل و بسته بندی غذا با دمای بالاتر از ۶۵ درجه

را در ظروف پلاستیکی پلی استایرنی ممنوع کرده است. از آنجایی که چربی، فرآیند آزاد شدن این مونومر

سمی را تسریع میکند، بسته بندی مواد غذایی چرب نیز در این گونه ظروف ممنوع است.

لیوان یکبار مصرف

ظروف یکبار مصرف پلی استایرنی در سه نوع شفاف شکننده، نرم و نیمه شفاف و همچنین فومی عرضه میشود .

کارشناسان امر غذا و دارو، استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی را بدلیل برخورداری

از مزایای خوب سلامت به تمامی خانواده ها و صنوف توصیه می کنند

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

پیمایش به بالا