لفاف-محصولات-غذایی-پودری

لفاف محصولات غذایی پودری، نوشیدنی، چای و قهوه

Rate this post

به علت وجود تولید کنندگان زیاد و افزایش تنوع در محصولات باعث شد تا یک چالش بین آن‌ها به وجود آید ‌که چگونه و از چه راهی یک تولید کننده می ‌تواند یک عملکرد مناسب از بسته ‌بندی، برند با تصویر جذاب برای خود داشته باشد؟
بیشتر لفاف های بسته بندی برای این محصولات از نوع ۳ لایه تا ۴ لایه بر پایه PET، فیلم PE و فویل آلومینیوم بود که البته بسته به حجم محصول از بهترین روش‌ها هستند.
تولید کنندگان با فیلم PET توانستند یک سد خوب در برابر اکسیژن و گازها به وجود آورند و با فویل آلومینیوم محافظت آن‌ها را از هر لحاظ از عوامل محیطی و تابش نور ایجاد کنند.
همچنین با پلی اتیلن شفاف مواد غذایی پودری، نوشیدنی، چای و قهوه را در برابر بخار آب محافظت کرده و با دوخت پذیری مناسب در بسته‌ بندی، سبب تولید هرچه بهتر و باکیفیت ‌تر محصول شدند.

PET+AL+PE:

  • * ایجاد استحکام و دوام در بسته‌ بندی
    * افزایش عمر مفید محصول
    * حفاظت از محصول از آب و رطوبت، اکسیژن
    * مقاوم کردن محصول در مقابل مواد اسیدی و قلیایی، روغن و حلال

چرا از لفاف بسته ‌بندی استفاده می کنیم؟

مهم ‌ترین نقش لفاف محصولات پودری و نوشیدنی محافظت و نگهداری از مواد غذایی است که از فاسد شدن مواد جلوگیری کرده و باعث افزایش ماندگاری و کیفیت آن‌ها می شود.

لفاف بسته بندی از چند روش باعث محافظت از مواد غذایی می شود:

  1. ۱- مواد شیمیایی: در برابر رطوبت، نور، گازها
    ۲- بیولوژیکی: در برابر حشرات و حیوانات، میکرو ارگانیسم
    ۳- فیزیکی: در برابر سوراخ، پارگی و برش

انواع لفاف مواد غذایی پودری و نوشیدنی و … :

OPP

– دارایی حداقل ضخامت ۲۰ میکرون و حداکثر ۴۰ میکرون
– مناسب بسته بندی حبوبات، قند و شکر، پودر ژله

CPP

– دارای جنس نرم، خاصیت کشش و ارتجاع
– مناسب بسته ‌بندی ماکارونی، کیک و کلوچه
– مورد استفاده در بسته ‌بندی مواد خشک و سخت

متالایز

مجهز به یک لایه فلزی
مناسب برای بسته ‌بندی ساشه و چیپس

پرالایز

از نوع صدفی
مناسب برای بسته ‌بندی نمک

پیمایش به بالا