موارد استفاده از فیلم های پلی اتیلن

Rate this post

فیلم های پلی اتیلن استفاده گسترده ای دارند. شاید بیشترین میزان استفاده از این فیلم ها

در بسته بندی سبزیجات تازه، غذاهای منجمد، کلوچه ها و نانها و بسته بندی هایی که در آنها

مقاومت در برابر آب، انعطاف پذیری در دمای پائین

و نفوذ پذیری نسبت بالا در برابر گاز مورد نیاز است، می باشد.

 

ویژگی های سطوح چاپ شونده در چاپ و بسته بندی پلی اتیلن

به طور طبیعی نرم و ماده ای انعطاف پذیر است.

انعطاف پذیری پلی اتیلن حتی در محیط های سرد نیز حفظ می شود؛

بنابراین گزینه ای مناسب برای بسته بندی هایی است که در فریزر نگهداری می شوند.

از پلی اتیلن می توان در بسته بندی های مواد دارویی نیز استفاده نمود.

 

 

مشکل رایج در فیلم پلی اتیلن در جابجایی و هدایت رول در ماشین چاپ است.

به خاطر مقاومت کششی نسبت پائین، این فیلم تحت گرما

و حرارت خیلی کم، نرم شده و تغییر شکل می دهد.

بطور کلی به علت ضخامت خیلی کم، چاپ روی فیلم پلی اتیلن مشکل است.

سخت ترین مسئله در چاپ این فیلم حفظ انطباق چاپ در آن است.

 

بنابراین میزان کشش پلی اتیلن در بخش رول باز کن،

رول جمع کن، تغذیه و تحویل باید کم و ثابت بوده

و دمای خشک کن های میانی و نهایی هم پائین باشد.

 

دمای سطح رول پلی اتیلن معمولا نباید بیش از ۵۴٫۵ درجه سانتیگراد باشد.

بیشتر فیلم های پلی اتیلن ، با مرکب های پلی آمید چاپ می شوند.

از آنجایی که مرکب های پلی آمید قدرت چسبندگی خوبی دارند،

بنابراین استفاده از آنها موجب چسبندگی عالی مرکب به سطح پلی اتیلن می شود.

 

خشک شدن، به سرعت و در حداقل گرما صورت می گیرد

و بیشترین مقاومت را در برابر مشکل کنده شده مرکب از سطح چاپ شده خواهد داشت.

همچنین در بسته بندی های مواد غذایی منجمد و سبزیها،

مرکب، مقاومت بالایی در برابر سرما، آب (رطوبت) خواهد داشت.

 

مرکب های نیتروسلولزی به ندرت برای چاپ روی فیلم های پلی اتیلن استفاده می شوند.

البته در مواردی که مقاومت گرمایی در بسته بندی

مهم تر از چسبندگی مرکب و مقاومت در برابر کنده شدن

مرکب از سطح چاپ باشد، از این مرکب ها استفاده می شود.

روش های تولید فیلم پلی اتیلن:

۱- فشار زیاد ۲- فشار کم

پیمایش به بالا