واژه بسته بندی غذایی در صنعت چاپ و بسته بندی

واژه بسته بندی غذایی در صنعت چاپ و بسته بندی

۵/۵ - (۱ امتیاز)

بسته بندی مواد غذایی جهت محصور کردن مواد غذایی برای محافظت از آن در برابر آسیب ها ، آلودگی ها ، فسادها ، حملات آفات و مشکلات در هنگام حمل و نقل است. بسته بندی اغلب با اطلاعاتی از قبیل مقدار محتویات ، مواد تشکیل دهنده ، محتوای مواد غذایی ، دستورالعمل های پخت و پز (در صورت لزوم) و ماندگاری انجام می شود. بسته بندی باید به گونه ای طراحی و انتخاب شود که هیچ گونه تعامل نامطلوبی بین آن و غذا وجود نداشته باشد. 

نقش بسته بندی مواد غذایی

نقش اصلی بسته بندی مواد غذایی محافظت از محصولات غذایی در برابر تأثیرات و آسیب های خارجی ، مهار مواد غذایی است .هدف از بسته بندی مواد غذایی ، تهیه مواد غذایی به روش مقرون به صرفه است که نیازهای صنعت و خواسته های مصرف کننده را برآورده می کند ، ایمنی مواد غذایی را حفظ می کند و تأثیرات محیطی را به حداقل می رساند.

بسته بندی غذایی
بسته بندی مواد غذایی جهت محافظت از مواد غذایی

ایمنی مواد غذایی

• مصرف کنندگان در تنظیم ایمنی مواد غذایی هستند و به دنبال بسته بندی های پاک و تمیز هستند که باعث می شود محصول غذایی قابل رویت باشد.

• شرکت ها با مقررات سختگیرانه تری سازگار شده اند و برچسب هایی را با پیام های واضح تر طراحی می کنند.

بسته بندی مواد غذایی می تواند به افزایش ماندگاری کمک کند.  به معنای ایمن نگه داشتن غذا برای مدت طولانی تر است. از دست دادن یا به دست آوردن رطوبت نیز می تواند مشکل ساز باشد. شما نمی خواهید مواد غذایی عامل بیماری شما باشند بنابراین بسته بندی مواد غذایی میکروارگانیسم هایی را که باعث بیماری ناشی از غذا می شوند ، حفظ می کند.

راحتی ، کارآیی و اطلاعات

علم بسته بندی ، انتخاب موارد موردنیاز و به میزان مناسب را برای شما آسان کرده است. می توانید مواد غذایی خود را مدت طولانی تر نگهداری کنید ، بسته را باز کنید ، و از مواد داخل ان استفاده کنید و اگر خواستید درب آن را ببندید و روزی دیگر از ان استفاده کنید .

بسته بندی همچنین منبع اصلی اطلاعات شما در مورد محصول داخل مانند ارزش غذایی ، مواد تشکیل دهنده و تاریخ انقضا است. برخی از بسته بندی ها حاوی  نکات ایمنی مواد غذایی  و دستورالعمل های آشپزی هستند که به آن برچسب اطلاعاتی می گوییم. در زیر به این برچسب پرداخته ایم:

برچسب اطلاعات بسته‌بندی مواد غذایی

در بسته بندی مواد غذایی و آشامیدنی یک جنبه مهم وجود دارد به نام برچسب زدن مواد غذایی.در مورد برچسب زدن به مواد غذایی ، جنبه های اساسی در رابطه با محصول و حتی تولید کننده وجود دارد.این اطلاعات معمولاً برای امنیت مصرف کننده است و لازم است که هر ماده غذایی بسته‌بندی شده دارای برچسب باشد و اطلاعات زیر را در اختیار شما قرار دهد.

• نام غذا:
نام غذا / محصول یکی از اولین دستورالعمل های FSSAI در مورد برچسب زدن محصولات غذایی است.

همانطور که از نام آن پیداست ، نام محصول غذایی باید بر روی محصول بسته بندی شده باید واضح گفته شده باشد.

• لیست مواد لازم:
لیست مواد لازم به معنی عناصری است که برای تهیه محصول نهایی از آن استفاده شده است.

بسیار ضروری است که تولید کننده تمام مواد را به طور عادلانه ذکر کرده و مصرف کننده نهایی را فریب ندهد.

اگر تمایل به تقلب مصرف کننده باشد ، سازنده می تواند به مشکل بیفتد.

• اطلاعات تغذیه ای:
تغذیه ای به معنای کالری است که از چربی ها ، چربی های اشباع ، چربی ترانس ، کلسترول

سدیم ، کربوهیدرات ها ، فیبر رژیم غذایی ، قند ، پروتئین ، ویتامین A ، ویتامین C ، کلسیم و

آهن موجود در محصول حاصل می شود. کالری موجود در تمام برچسب های محصولات ذکر شده است.

• اعلامیه در مورد مواد افزودنی غذایی:
مواد افزودنی غذایی موادی هستند که به منظور حفظ طعم یا تقویت طعم و ظاهر آن به مواد غذایی اضافه می شوند.

از این رو ، اظهار نظر در مورد مواد افزودنی اضافه شده در برچسب یا بسته بسیار ضروری است.

• نام و آدرس سازنده:
در این مورد ، معمولاً نام سازنده و محل تولید ذکر می شود. تولیدکننده باید آدرس کارخانه خود را که

شامل آدرس خیابان ، شهر ، کد پستی را ارائه دهد. بدون ذکر هیچ یک از این موارد ، محصولات را می توان جعلی در بازار دانست.

• مقدار خالص: مقدار
خالص نیز دستورالعمل FSSAI در مورد برچسب زدن محصولات غذایی است.

مقدار خالص در اینجا به وزن محصول اشاره دارد. وزن محصول و وزن

بسته بندی معمولاً با هم ترکیب شده و سپس در مقدار خالص ذکر می شود.

برچسب اطلاعات بسته بندی غذایی

• تاریخ تولید :
تاریخ تولید زمانی است که محصول تولید می شود و بهترین و قبل از استفاده

و استفاده از آن به این معنی است که باید در چه تاریخی و ماه مصرف شود.

اگر محصول پس از تاریخ انقضا مصرف شود ، معمولاً می تواند به سلامتی انسان آسیب برساند.

مصرف کننده همچنین قبل از خرید محصول باید تاریخ تولید و بهترین قبل و استفاده را تا تاریخ بررسی کند.

• دستورالعمل استفاده:
طبق دستورالعمل FSSAI در مورد برچسب زدن محصولات غذایی ، دستورالعمل استفاده

باید به طور اجباری ذکر شود. همانطور که از نام آن پیداست ، معمولاً

در مورد چگونگی استفاده از محصول ، مصرف کننده را راهنمایی  می کند.

مزایای بسته بندی پلاستیکی

درباره ماشین آلات بسته‌بندی مواد غذایی:

  • ماشین آلات بسته‌بندی مواد غذایی نوعی دستگاه است که قبل از ارسال شبکه های ذخیره و توزیع ، کمک به بسته بندی محصولات غذایی می کند. ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی به طور گسترده ای برای برچسب زدن ، پر کردن ، کدگذاری و بسته بندی محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. بسته بندی محصولات غذایی از غذا محافظت می کند ، ثبات آن را در سراسر زنجیره تأمین بررسی می کند و در برابر تغییرات دما برای حفظ کیفیت و بهداشت آن مقاومت می کند.

فیلم پلاستیکی CPP و BOPP در بسته‌بندی غذایی

فیلم CPP به طور گسترده ای در انواع مختلف مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد از جمله: نان ، بیسکویت ، آب نبات ، چیپس ، کوکی ، میوه خشک و غیره. این فیلم دارای استحکام و کارایی آسان،ضد رطوبت .

بسته بندی در تجارت الکترونیک

برای کسب و کارهای تجارت الکترونیک که به دنبال برجسته شدن هستند، در نظر گرفتن بسته بندی می تواند یک تمایز قابل توجه باشد.

بسته بندی آسان برای باز کردن، همراه با مواد پایدار و سازگار با محیط زیست، به طور قابل توجهی بر درک مشتریان از برند شما تأثیر می گذارد.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

پیمایش به بالا