بسته بندی وکیوم

۵ مزیت بسته بندی وکیوم

Rate this post

بسته بندی وکیوم یک تکنیک قدیمی و گسترده است که برای انواع غذاها کاربرد دارد. هدف اصلی آن جلوگیری از واکنش های اکسیداسیون مانند اکسیداسیون لیپیدها ، از بین رفتن برخی از ویتامین ها ، قهوه ای شدن اکسیداتیو ، از بین رفتن رنگدانه ها و غیره است. گوشت تازه بسته بندی شده در خلاء ممکن است مدت چند هفته در یخچال ماندگاری داشته باشد. بسته بندی وکیوم مزایای دیگری مانند کاهش حجم و بهبود سفتی بسته های انعطاف پذیر را ارائه می دهد . در کیسه های قابل حمل ، خلاء به فشار دادن بسته در برابر مواد غذایی و در نتیجه انتقال حرارت کمک می کند.

۵ مزیت بسته بندی وکیوم : مهر و موم غذا

  1. افزایش عمر مفید

مطالعات نشان داده اند که بسته بندی وکیوم می تواند ماندگاری محصول راتا ۵۰% افزایش دهد. نکته اصلی افزایش عمر مفید محصول ، تعیین جو ایده آل در بسته بندی برای بسته بندی محصول است. این می تواند ورود گاز بی اثر یا کاهش اکسیژن به داخل بسته را جلوگیری کند. بسته بندی های خلاء همچنین برای بسیاری از محصولات به ذخیره طولانی مدت فریزر ، یک نوع بسته بندی مناسب است. کیسه های خلاء مناسب می توانند مصرف فریزر را به طرز چشمگیری کاهش دهند. این یک بسته بندی انتخابی برای ذخیره سازی گوشت در سراسر جهان است.

بسته بندی گوشت به صورت وکیوم

  1. کاهش از دست دادن محصول

افزایش ماندگاری مستقیماً بر کاهش تلفات محصول برای شرکتهای موجودی که محصولات موجودی دارند تأثیر می گذارد. کاهش تلفات محصول به کاهش هزینه های مصرف کننده کمک می کند.

  1. مانع مهر و موم شده از عناصر خارجی

متداول ترین فیلم خلاء ضخامت ۳ میلی متر با ضخامت ۶ تا ۸ میلی متر است. بسته بندی خلاء با داشتن مهر و موم مناسب می تواند از محصولات در برابر گرد و غبار ، رطوبت ، حشرات و انواع دیگر عناصر خارجی که ممکن است به محصولات آسیب برساند محافظت کند.

  1. حفظ طعم در مواد غذایی

تمام مواد غذایی دارای تاریخی مشخص برای مصرف هستند و بعد از گذشت ان طعم محصول از بین می رود و حتی نمیتوان انرا مصرف کرد.بسته بندی وکیوم یک روش بسیار عالی برای افزایش ماندگاری و حفظ طعم مواد غذایی است.

5 مزیت بسته بندی وکیوم

  1. بدون مواد نگهدارنده شیمیایی 

بسته بندی وکیوم نیاز مواد نگهدارنده شیمیایی را از بین می برد. با مخلوط مناسب اکسیژن ، محصولات بدون استفاده از نگهدارنده های متداول می توانند دوام بیشتری داشته باشند.

پیمایش به بالا