ظروف پلاستیکی

آیا ظروف پلاستیکی و مواد بسته بندی برای مواد غذایی بی خطر هستند؟

Rate this post

مواد پلاستیکی مورد استفاده برای تولید کالاهای تماس با مواد غذایی مطابق با الزامات مقامات بین المللی غذا و بهداشت است. بیشترین استفاده از این مقررات ، مقررات مربوط به اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) یا دستورالعمل انجمن اقتصادی اقتصادی اروپا در مورد مواد پلاستیکی و مقالات در تماس با مواد غذایی است.

پلاستیک مورد استفاده در ظروف مواد غذایی ساخته شده از چیست؟

پلاستیک هایی که بیشتر برای بسته بندی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند ، پلی اتیلن کم چگالی (LDPE) هستند. پلی اتیلن با چگالی بالا (HDPE)؛ پلی پروپیلن (PP)؛ پلی استایرن (PS) و پلی استر ( Bopet ). تمام این پلاستیک ها از محصولات صنعت نفت تهیه شده اند.

مواد پلاستیکی

آیا می توان از بسته های غذایی پلاستیکی استفاده مجدد کرد؟

ظروف پلاستیکی با خیال راحت می توانند دوباره برای نگهداری مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند. مانند هر نوع ظروف ، شیشه ، فلز ، سفال یا پلاستیک ، باید از بهداشت مناسب و روشهای نگهداری مواد غذایی نیز رعایت شود. توجه داشته باشید که برخی از غذاهای بسیار ادویه دار ممکن است برخی از ظروف پلاستیکی را لکه دار کنند. اما این یک خطر برای سلامتی نیست.

آیا می توان از آنها در اجاق مایکروویو استفاده کرد؟

مایکروویو در ظروف پلاستیکی خطری برای سلامتی ندارد. در حقیقت بسیاری از ظروف پلاستیکی برای استفاده در مایکروویو طراحی شده اند. ما استفاده از ظروف پلاستیکی با وزن سبک مانند وان های مارگارین را برای گرم کردن مایکروویو توصیه نمی کنیم. این امر به ویژه در مورد غذاهایی که چربی یا قند زیادی دارند ، صدق می کند. این غذاها می توانند در مایکروویو دمای بسیار بالایی داشته باشند. در دماهای بالا ظروف پلاستیکی نازک نرم می شوند و کار با آن دشوار است. این می تواند منجر به ایجاد فلس و سوختگی شود.

آیا می توانم از مایکروویو clingwrap استفاده کنم؟

فیلم چسبیده را می توان با خیال راحت در اجاق های مایکروویو استفاده کرد. پلاستیک به خودی خود در مایکروویو گرم نمی شود ، اما در صورت تماس مستقیم با غذا گرم می شود. اکثر تولید کنندگان فیلم چسبیده توصیه می کنند هنگام پوشاندن کاسه ای برای مایکروویو ، بین فیلم و سطح غذا فاصله ای بین ۲۵ میلی متر داشته باشید. این امر به ویژه در مورد غذاهای چرب یا غذاهای دارای قند زیاد حائز اهمیت است زیرا این مواد ممکن است به اندازه کافی داغ شوند تا فیلم چسبیده به هم بخورد.

پیمایش به بالا