بسته بندی غذایی

انواع مواد کاربردی در بسته بندی غذایی

Rate this post

در دهه‌ های اخیر بسته بندی غذایی و ظروف به یک عنصر اساسی در تبدیل شده‌اند و هدف از آن حمل و نگهداری است .

از دیدگاه کسب‌وکار ، ظاهر بسته‌ بندی به طور خاص مهم است زیرا محصول را در زنجیره توزیع مشخص می‌کند

و زمانی که به مصرف‌کننده می‌رسد ، آن را متمایز می‌کند .

پلاستیک در بسته بندی غذایی

پلاستیک در بسته بندی غذایی

پلاستیک‌ ها مواد پلیمری آلی هستند که می‌توانند به شکل دل‌ خواه قالب‌گیری شوند .

روشنایی و تنوع آن‌ها طی چند دهه در پردازش و بسته‌ بندی غذایی تایید شده‌است .

ظروف پلاستیکی و بسته‌ بندی محافظ در برابر آلودگی مواد غذایی و ارائه مقاومت مکانیکی کافی هستند .

با توجه به هزینه پایین و مصرف انرژی کم‌ تر در طول ساخت , پلاستیک‌ ها جایگزین دیگر مواد بسته‌ بندی سنتی شده‌اند .

علاوه بر این , آن‌ها قادر به حفظ و نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی هستند و استفاده از مواد نگهدارنده را به حداقل می‌رسانند .

رابطه مصرف‌ کننده با بسته بندی با کیفیت

رابطه مصرف‌ کننده با بسته بندی با کیفیت

کنترل و باز کردن آن‌ باید آسان باشد و یک سطح موثر برای برچسب‌ ها یا برندها ارائه دهد .

مواد پلاستیکی موادی قابل بازیافت هستند , این مورد هم برای محیط زیست و مصرف کننده حائز اهمیت است.

تکنیک های بسته بندی 

پیشرفت در تکنیک های بسته بندی 

تکامل تکنیک‌ های بسته‌ بندی ، همراه با حفاظت از مواد غذایی ، فرآیندهای تولید

توزیع ، خرید و تهیه غذا از شرکت‌ ها و هم برای مصرف کنندگان تبدیل می‌کند .
پیشرفت‌ های تکنولوژیکی ، مانند ترکیب آنتی‌اکسیدان‌ها در بسته‌ بندی غذایی ، عمر ماندگاری غذا را افزایش می‌دهند .

این سیستم بر افزودن ذرات به مواد بسته‌ بندی است تا از اکسیداسیون مواد مغذی جلوگیری شود .

در این حالت ، این آنتی‌اکسیدان‌ ها را می‌توان در طول فرآیند تولید دیواره‌ ای ظرف قبل از اینکه با غذا تماس مستقیم داشته باشند ، ترکیب کرد .

به طور خلاصه ، انتخاب بسته‌ بندی مناسب و مواد کانتینر برای هر غذایی برای حفظ و نگهداری

در نظر گرفتن شرایط حمل و نقل و شرایط ذخیره که قرار است مورد بررسی قرار گیرد ، مهم است .

پیمایش به بالا