پنیر و بسیاری از لبنیات دیگر می توانند با استفاده از حفاظت قابل کنترل بسته بندی انعطاف پذیر ، رطوبت و به ویژه تازگی بهره مند شوند. برای ارائه سطح بالایی از حفاظت ، حتی بدون هیچ بسته بندی ثانویه ، می توان از سنجشهای مختلف مواد انعطاف پذیر استفاده کرد.
پنیر
روشهای نوین بسته بندی خلاء باعث افزایش ماندگاری و مهار رشد میکروبی یا قارچی پنیر می شود. این بسته بندی محافظ از محصول در برابر نور ، آب است و فضای ایده آل را برای حفظ طعم مطلوب در مدت طولانی ایجاد می کند. چنین بسته هایی از شکل و ظاهری جذاب و خاص برخوردار هستند. اینکه بسته بندی قابلیت دید به محصل را دارد جنبه مهمی از پذیرش و اعتماد مصرف کننده برای این محصولات می باشد.
علاوه بر این ، فیلم های قابل منعطف محیط های بسیار مناسبی را برای پنیرهای نرم فراهم می کنند که باید به صورت تازه و نرم بماند.
فیلم های پلاستیکی مانند سلفون یا bopp یکی از گزینه های بسته بندی است. از دیگر مواد بسته بندی می توان به موارد زیر اشاره کرد
- فویل پنیر
- کامپوزیت های کاغذ
- بسته های کیسه ای و کیسه های مخصوص پنیرهای رنده شده
بسته بندی محصولات لبنی
بسته بندی های انعطاف پذیر در هنگام مشاهده محصولات لبنی بیشتر به بازار عرضه می شود ، طیف گسترده ای از گزینه ها و قالب ها را ارائه می دهد. اینها شامل بسته بندی کره و دیگر محصولات لبنی می باشد.
دیگر مواد بسته بندی لبنیات :
کیسه های مخصوص بسته بندی لبنی
بسته های پودر شیر خشک
به تازگی نوشیدنی های لبنی و ماست موجود در قالب های کیسه ای برای مصرف در محل و راحتی بیشتر است که برای مصرف کنندگان جذاب تر است که بسته ای راحت باز شو و منعطف باشد .
حتی شیر را هم اکنون می توانید به طور گسترده ای در کیسه ها پیدا کنید ، که یک گزینه جایگزین بسیار کارآمد برای ظروف سفت و سخت است ، و مخصوصاً برای اقتصادهایی که درحال توسعه هستند مناسب است ، جایی که همه بسته بندی ها ، اما مخصوصاً ظروف سفت و سخت ، گران هستند.