روش های بسته بندی قهوه

بسته بندی قهوه با اطلاعات کافی در مورد روش های آن

Rate this post
برای قهوه سبز (دانه های قهوه) یا قهوه محلول (پودر قهوه) مهم نیست ، همه آنها باید داخل یک ظرف یا جعبه بسته بندی شوند.

مدتها قبل ، بسته بندی قهوه تنها یک کیسه ساده بوده است. امروزه نیاز به بسته بندی به سطح بالاتری افزایش یافته است ، ما می خواهیم قهوه تازه را که طعم اصلی دارد تا حد امکان بنوشیم.

اگر قهوه در مدت زمان کوتاهی استفاده شود نیازی به بسته بندی نیست.در غیر این صورت باید در مورد هر روش بسته بندی و انتخاب مواد برای این کار اطلاعات کافی داشته باشید.

بد یا خوب

O2 و رطوبت باعث می شود که کیفیت قهوه کم شود ، بنابراین هر دو باید هنگام بسته بندی و بعد از آن حذف شوند.

O2 بیش از ۲۰٪ هوا را به خود اختصاص می دهد که هنگام بسته بندی باید به ۱٪ کاهش یابد.

بسته بندی قهوه با اطلاعات کافی در مورد روش های آن

راه های بسیاری برای حذف O2 و رطوبت وجود دارد که به آن می پردازیم:

  • جایگزینی گاز بی اثر 

هنگام بسته بندی ورودی N2 یا CO2 –

گاز بی اثر که واکنش شیمیایی با دیگر مواد دارد میزان رطوبت O2 و رطوبت آنرا از بین می برد ، سپس کیسه های بسته بندی قهوه را برای انجام کار اماده می کند.

این یک روش ساده و موثر است ، هر دو بدون توجه به استفاده جداگانه و یا استفاده از سایر روش های بسته بندی کار می کنند.

 

  •  “شیر یک طرفه” 

فشار داخلی پس از آزاد شدن CO2 از دانه های قهوه یا پودرهای قهوه بزرگتر می شود ، سپس گاز و رطوبت از طریق دریچه گاززدایی آزاد می شود.

سرانجام میزان O2 داخلی و رطوبت کاملاً توسط CO2 جایگزین می شود.

با این وجود اگر چنین فرآیند طولانی تر بدون همکاری با روش “جایگزینی گاز بی اثر” انجام شود ، تأثیر آن چندان آشکار نخواهد بود.

 

  •  بسته بندی وکیوم

همه آن را به خوبی می دانند ، در واقع روش بسته بندی ” خلا ” باعث کاهش O2 و رطوبت زیاد نمی شود.

بنابراین اثر واقعاً برجسته نیست ، مگر اینکه با روش اول همکاری کنید.

بسته بندی وکیوم قهوه

 

  •  دفع اکسیژن 

صادقانه بگویم ، بیشترین میزان O2 و رطوبت را میتوان با فرآیند واکنش شیمیایی کاهش می دهد ، در عین حال مقداری طعم قهوه را نیز تغییر می دهد.

…………………………..

 

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

پیمایش به بالا