محدودیت های بسته بندی غذایی , به طور کلی ، فیلمهای بسته بندی غذایی
به دلیل ویژگی های فیزیکی ، کاربرد محدودی دارند .
برای مثال ، فیلمهای مبتنی بر چربی دارای خواص مانع رطوبت خوبی هستند اما حاوی هیچ قدرت مکانیکی نیستند .
در نتیجه ، این فیلمها با اتصال دو یا چند فیلم پلیمری به هم شکل میگیرند .
محدودیت های بسته بندی غذایی و پوشش غذایی
فیلمها و پوششهای غذایی مبتنی بر پروتئینهای محلول در آب ، اغلب خودشان در آب حل میشوند
اما دارای خواص فیزیکی ، چربی و طعم دار عالی هستند .
پروتیینها به عنوان یک ماتریکس ساختاری و منسجم در سیستمهای چندجزیی عمل میکنند
فیلمها و پوششها را با خواص مکانیکی خوب حفظ میکنند .
بسته بندی زیست تخریب پذیر
در حال حاضر ، تولید فیلمهای گیاهی / زیست تخریب پذیری بیشتر در سطح تحقیق و استفاده تجاری از فیلمها در حال حاضر محدود میباشد .
با این حال تحقیقات در حال حاضر در حال انجام است ، انتظار میرود که استفاده از مواد بسته بندی / زیست تخریب پذیر در غذاها
آینده درخشانی داشته باشد، چون بستهبندی / زیست تخریب پذیر میتواند یک حفاظت طبیعی از مواد غذایی را
طبق الزامات بسته بندی خاص ارایه دهد . علیرغم مزایای مواد مغذی / زیست تخریب پذیر که توسط دانشمندان ارائه شدهاست
تعدادی از موانع در پتانسیل توسعه آنها باید برطرف شوند
از قبیل اثربخشی هزینه ، مانع نفوذ پذیری بخار آب و روشهای کاربرد تکنولوژی .
تولید و کاربرد کامل تجاری هنوز در حال انجام است ، اما این پتانسیل که فیلمهای / زیست تخریب پذیر در حال حاضر تحقق مییابند .
نمونه ای از کاربرد بسته بندی گوشت
فیلمهای پلاستیکی در کاربردهای بسته بندی / پردازش غذا مورد آزمایش قرار گرفتند
تا عملکرد خود را در طول آمادهسازی غذا و ذخیرهسازی ارزیابی کنند .
شکل ۶ یک نمونه از محصولات گوشتی تهیهشده ، بسته بندی و نگهداری شده
با استفاده از پوششهای گیاهی خوردنی را نشان میدهد .