بسته بندی غذایی

محدودیت‌ های بسته‌ بندی غذایی

Rate this post

محدودیت‌ های بسته‌ بندی غذایی , به طور کلی ، فیلم‌های بسته بندی غذایی

به دلیل ویژگی‌ های فیزیکی  ، کاربرد محدودی دارند .

برای مثال ، فیلم‌های مبتنی بر چربی دارای خواص مانع رطوبت خوبی هستند اما حاوی هیچ قدرت مکانیکی نیستند .

در نتیجه ، این فیلم‌ها با اتصال دو یا چند فیلم پلیمری به هم شکل میگیرند .

پوشش غذایی

محدودیت‌ های بسته‌ بندی غذایی و پوشش غذایی

فیلم‌ها و پوشش‌های غذایی مبتنی بر پروتئین‌های محلول در آب ، اغلب خودشان در آب حل می‌شوند

اما دارای خواص فیزیکی ، چربی و طعم دار عالی هستند .

پروتیین‌ها به عنوان یک ماتریکس ساختاری و منسجم در سیستم‌های چندجزیی عمل می‌کنند

فیلم‌ها و پوشش‌ها را با خواص مکانیکی خوب حفظ می‌کنند .

بسته‌ بندی زیست تخریب پذیر

بسته‌ بندی زیست تخریب پذیر

در حال حاضر ، تولید فیلم‌های گیاهی / زیست تخریب پذیری بیشتر در سطح تحقیق و استفاده تجاری از فیلم‌ها در حال حاضر محدود می‌باشد .

با این حال تحقیقات در حال حاضر در حال انجام است ،  انتظار می‌رود که استفاده از مواد بسته‌ بندی / زیست تخریب پذیر در غذاها

آینده درخشانی داشته باشد، چون بسته‌بندی  / زیست تخریب پذیر می‌تواند یک حفاظت طبیعی از مواد غذایی را

طبق الزامات بسته‌ بندی خاص ارایه دهد . علی‌رغم مزایای مواد مغذی / زیست تخریب پذیر که توسط دانشمندان ارائه شده‌است

تعدادی از موانع در پتانسیل توسعه آن‌ها باید برطرف شوند

از قبیل اثربخشی هزینه ، مانع نفوذ پذیری بخار آب و روش‌های کاربرد تکنولوژی .

تولید و کاربرد کامل تجاری هنوز در حال انجام است ، اما این پتانسیل که فیلم‌های  / زیست تخریب پذیر در حال حاضر تحقق می‌یابند .

نمونه ای از کاربرد بسته بندی گوشت

نمونه ای از کاربرد بسته بندی گوشت

 

فیلم‌های پلاستیکی در کاربردهای بسته‌ بندی / پردازش غذا مورد آزمایش قرار گرفتند

تا عملکرد خود را در طول آماده‌سازی غذا و ذخیره‌سازی ارزیابی کنند .

شکل ۶ یک نمونه از محصولات گوشتی تهیه‌شده ، بسته‌ بندی و نگهداری شده

با استفاده از پوشش‌های گیاهی خوردنی را نشان می‌دهد .

 

پیمایش به بالا