ویژگی بسته ‌بندی مواد غذایی با پلاستیک

ویژگی بسته ‌بندی مواد غذایی با پلاستیک

Rate this post

پلاستیک

 مواد مصنوعی (نیمه مصنوعی، غیرطبیعی) که طی فرآیند پلیمریزاسیون تهیه می شوند و دارای اشکال مختلف طی فرآیند های حرارتی و مکانیکی هستند.

 پلاستیک‌ها از نظر ساختار مولکولی

۱- ترمو پلاستیک‌ها: با سرد و گرم کردن به تعداد زیاد نرم یا سخت می‌شوند.

 ۲- ترموستات ها: دارای شکل ثابت که با گرم شدن هم قابل تعویض نیستند.

۳- الاستومرها: پلاستیک‌هایی که حالت کش سانی داشته و با حذف نیروی وارد بر آن، به حالت اول برمی ‌گردند.

تامین کننده انواع سلفون و فیلم های bopp – cpp – bopet 

۰۹۱۳۶۲۴۴۵۴۵

ویژگی عمومی پلاستیک‌ها

  •   وزن خاصی دارد 
  •   مقاوم دربرابر ضربه و آتش
  •  خواص گرمایشی را دارا می باشد
  •  مانع جذب رطوبت

مزیت‌های بسته ‌بندی مواد غذایی با پلاستیک

از خصوصیات و مزیت‌ های این نوع بسته ‌بندی می ‌توان به  به موارد زیر اشاره کرد:

– بهترین و مقرون به صرفه ‌ترین نوع در بسته ‌بندی مواد غذایی

– دارایی قابلیت ارتجاع و انعطاف

– دارای مقاومت بالا

– از اصلی ‌ترین نوع بسته ‌بندی مواد غذایی

 

ویژگی بسته ‌بندی مواد غذایی با پلاستیک

 ۱- تازه نگه داشتن محصول غذایی

 ۲- بالا رفتن مدت زمان عمر محصول و کم شدن ضایعات

 ۳- طبق نیاز مشتری موجود  به مقدار لازم

 ۴- محافظت از کالا و محصول در برابر هر آلودگی (گرد و خاک و نور) و آسیب

 

 مزایایی بسته‌بندی پلاستیکی

 ۱- مانع اکسید شدن مواد غذایی و گوشت

 ۲- افزایش مدت زمان نگهداری مواد غذایی (گوشت، مرغ ، ماهی)

 ۳- طراحی شده برای جلوگیری از آسیب گازها روی مواد غذایی

 ۴- باعث حفظ طراوت و تازگی مواد غذایی

 ۵- کاهش بیماری‌ های مربوط به مواد غذایی (مسمومیت)

 ۶- مفید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال

 ۷- مانع انتقال آلودگی در بین مواد غذایی

 ۸- محافظ کالا دربرابر عوامل خارجی (رطوبت، نور، حرارت و. . .)

۹- دارای خاصیت چاپ و رنگ‌ پذیری (چاپ لوگو، نوشته، تصویر، اطلاعات محصول)

۱۰- باعث جذب مشتری به خاطر روشن بودن محتوای داخل بسته

پیمایش به بالا