پلاستیک
مواد مصنوعی (نیمه مصنوعی، غیرطبیعی) که طی فرآیند پلیمریزاسیون تهیه می شوند و دارای اشکال مختلف طی فرآیند های حرارتی و مکانیکی هستند.
پلاستیکها از نظر ساختار مولکولی
۱- ترمو پلاستیکها: با سرد و گرم کردن به تعداد زیاد نرم یا سخت میشوند.
۲- ترموستات ها: دارای شکل ثابت که با گرم شدن هم قابل تعویض نیستند.
۳- الاستومرها: پلاستیکهایی که حالت کش سانی داشته و با حذف نیروی وارد بر آن، به حالت اول برمی گردند.
تامین کننده انواع سلفون و فیلم های bopp – cpp – bopet
۰۹۱۳۶۲۴۴۵۴۵
ویژگی عمومی پلاستیکها
- وزن خاصی دارد
- مقاوم دربرابر ضربه و آتش
- خواص گرمایشی را دارا می باشد
- مانع جذب رطوبت
مزیتهای بسته بندی مواد غذایی با پلاستیک
از خصوصیات و مزیت های این نوع بسته بندی می توان به به موارد زیر اشاره کرد:
– بهترین و مقرون به صرفه ترین نوع در بسته بندی مواد غذایی
– دارایی قابلیت ارتجاع و انعطاف
– دارای مقاومت بالا
– از اصلی ترین نوع بسته بندی مواد غذایی
ویژگی بسته بندی مواد غذایی با پلاستیک
۱- تازه نگه داشتن محصول غذایی
۲- بالا رفتن مدت زمان عمر محصول و کم شدن ضایعات
۳- طبق نیاز مشتری موجود به مقدار لازم
۴- محافظت از کالا و محصول در برابر هر آلودگی (گرد و خاک و نور) و آسیب
مزایایی بستهبندی پلاستیکی
۱- مانع اکسید شدن مواد غذایی و گوشت
۲- افزایش مدت زمان نگهداری مواد غذایی (گوشت، مرغ ، ماهی)
۳- طراحی شده برای جلوگیری از آسیب گازها روی مواد غذایی
۴- باعث حفظ طراوت و تازگی مواد غذایی
۵- کاهش بیماری های مربوط به مواد غذایی (مسمومیت)
۶- مفید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال
۷- مانع انتقال آلودگی در بین مواد غذایی
۸- محافظ کالا دربرابر عوامل خارجی (رطوبت، نور، حرارت و. . .)
۹- دارای خاصیت چاپ و رنگ پذیری (چاپ لوگو، نوشته، تصویر، اطلاعات محصول)
۱۰- باعث جذب مشتری به خاطر روشن بودن محتوای داخل بسته