تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

بررسی تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

Rate this post

بسته به نوع مواد غذایی هر کدام دستگاه های بسته بندی مختلفی با طراحی گوناگون و تولید دارند

پس نسبت به هر دستگاه هر سبک بسته بندی مواد غذایی با هم متفاوت است که این سبک ها هم نسبت به ماندگاری محصول دارای تغییر هستند.

مواد غذایی و خوراکی هایی که درصد فاسد شدن آن ها زیاد است را باید در مراحلی که دارای خلاء بوده بسته بندی کرد. زیرا  در این محیط می توان عمر مفید این محصولات را افزایش دهیم.

قصد داریم در ادامه شما را با  انواع مختلف تجهیزات بسته بندی مواد غذایی آشنا کنیم.

تجهیزات بسته بندی مواد غذایی
تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

انواع تجهیزات بسته بندی مواد غذایی

*  بسته بندی مواد غذایی  سلفون و وکیوم

– دارای ۴ نوع: ۲ توزین، ۴ توزین، ۸ توزین و ۱۰ توزین

– مخصوص بسته بندی حبوبات، قند و شکر، خشکبار،  چیپس، سویا

– در سایز صنعتی و یا خانگی (ارتفاع کم)

* بسته بندی تی بگ

– دارای دو مدل لیبل زن و بدون لیبل زن

– دستگاه بسته بندی چای کیسه ای تک نفره، دمنوش های گیاهی

– در هر ساعت ۶۰۰چای کیسه ای

* کیسه و کارتن پر کن گرانولی

– فرآورده های غیر پودری مواد گرانولی یا همان گرانول

– مخصوص بسته بندی قند، کشمش ، انجیر و برنج

– دارای عملکرد مناسب و سرعت بالا

– دارای سه مدل کیسه و کارتن پر کن حجمی، کیسه و کارتن پر کن ترازو دار، کیسه و کارتن پر کن بزرگ

* بسته بندی های به شکل پودری

– بسته های ادویه، آرد، پودر کیک، پودر ژله، پودر ماشین لباس شویی

– دارای سرعت قابل تنظیم

– به دو شکل سلفونی و قوطی پر کن

* بسته بندی پودری قوطی پرکن

– شامل یک ترازوی درون گلوی دستگاه

– دارای نوار PVC

– خروجی دستگاه انواع قوطی با قد و ابعاد گوناگون

– مخصوص  پر کردن ادویه ها برای بسته بندی انواع مواد پودری مانند آرد ، ادویه ها ، شیرخشک، پودر کاکائو و غیره

* دستگاه سیل پک ( وکیوم)

– مخصوص بسته بندی گوشت، ماهی، مرغ

– دارای شرایط خلاء

– خروج هوای داخل ظرف به طور کامل

– باعث افزایش ماندگاری محصول

– حفظ رنگ، طعم و بو مواد غذایی

 

 

 

پیمایش به بالا