آشنایی با بسته بندی چای
در گذشته بیشتر احتیاج چای کشور از راه قاچاق تامین میشد که باعث ضرر اقتصادی در کشور و مسائل و مشکلات بهداشتی برای مردم بود.
امروزه کشت چای حجم زیادی از محصولات مناطق شمالی کشور و حاشیهی دریای خزر را به خود اختصاص داده است.
چای به عنوان یک ماده غذایی مهم در سبد خانواده هر ایرانی به شمار میآید.
مراحل بستهبندی چای
۱- دستگاه ویبره چای : مرحله جداسازی گرد و غبار از چای
۲- دستگاه الک چای: جداسازی چای براساس اندازه با استفاده از توریهای نصب برروی دستگاه با اندازههای متغییر
۳- دستگاه بلندر با میکسر: اضافه کردن اسانس یا طعم مختلف به چای
۴- دستگاه غبار گیری صنعتی: جهت جمع آوری گرد و غبار در مواد غذایی و دارویی
۵- وان ذخیره: جهت ذخیره سازی محصولات آماده شده
دستگاههای مختلف برای بسته بندی چای
۱-دستگاه بستهبندی توزین دار: برای بستهبندی چای در وزن های ۲۰ تا ۱۰۰۰ گرمی در داخل سلفونهای متالایز و به صورت بالشتی.
این دستگاه تمام اتوماتیک بوده و قابلیت تاریخ زنی و پاکتی کردن بستهها را هم دارد.
۲- دستگاه بستهبندی چای تی بگ(کیسهای): با استفاده از خاک چای و چای خرد شده و با کمک نخ و لفاف مخصوص، چای به صورت تی بگ بستهبندی میشود.
۳- دستگاه بستهبندی چای در قوطی: بسته بندی چای داخل قوطی از دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک با نمایشگر لمسی برای قوطی پرکن چهار و دو توزین استفاده میشود.
۴- دستگاه بستهبندی چای در کارتن و کیسه: در این نوع بستهبندی چای با وزنهای ۲-۵-۱۰-۱۵ گرمی داخل کیسه یا کارتن جای میگیرد.
۵- دستگاه سلفون کش کارتن چای : برای سلفون کشیدن دور جعبه های تی بگ و پاکتهای نیم کیلویی میتوان از این روش بهره برد.
سخن آخر
چای هم مانند قهوه یک نوشیدنی معروف است که فرصت زیادی برای اشتغال زایی دارد.
اما در صورتی تولید کننده میتواند به مشتری دست یابد که از یک بسته بندی مناسب استفاده شود.