روش های تمیز کردن دستگاه بسته بندی مواد غذایی

روش های تمیز کردن دستگاه بسته بندی مواد غذایی

۵/۵ - (۱ امتیاز)

استفاده از بسته بندی های غذایی توانسته نقش مهمی را در شرکت های مربوطه ایفا کند. استفاده طولانی مدت از بسته بندی های کوچک مواد غذایی به تجهیزات آسیب نمی رساند ، اما در صورت چشم پوشی از روش های تمیز کردن و نگهداری از آن ، ممکن است مشکلاتی به وجود بیاید.  اکنون چند روش برای نگهداری و تمیز کردن این دستگاه ها برای شما می گوییم:

روش های تمیز کردن دستگاه بسته بندی مواد غذایی

روش های تمیز کردن دستگاه بسته بندی مواد غذایی :

  • بلافاصله پس از متوقف کردن دستگاه ، قسمت اندازه گیری را تمیز کنید. به عنوان مثال ، اگر گرانول ، تزریق رادیات ایزاتیسید یا نمک را بسته بندی می کنید ، برای جلوگیری از خوردگی ، باید سینی را برای مواد تمیز کرده و روزانه بچرخانید.
  • به طور منظم چشم برقی را تمیز کنید (برای جلوگیری از خط نور در عکس گرفتن از نور) تا از خطای ناچیز در تعیین مکان نما اطمینان حاصل کنید.
  • به موقع مواد باقی مانده پراکنده در سینی را تمیز کنید تا تجهیزات مرتب شوند.
  • در صورت تماس ضعیف ، گرد و غبار کابینت برقی را تمیز کنید.
تعمیر و نگهداری اصلی برای دستگاه بسته بندی مواد غذایی:
  • مرتباً بررسی کنید که پیچ ها شل نباشند.
  • توجه داشته باشید که لوازم برقی باید ضد آب ، ضد رطوبت ، ضد خوردگی ، ضد نفوذ باشد. در صورت خرابی الکتریکی ، کابینت برقی و اتصال آمفنول را تمیز نگه دارید.
  • غلتک نگهدارنده حرارتی باید در حالت اسپلی قرار داشته باشد که دستگاه را متوقف می کند تا به مواد بسته بندی آسیب نرساند.
  • به موقع روغن روان کننده را به همه قسمت های دنده ها و کلیه قطعات متحرک اضافه کنید. مراقب باشید روغن به تسمه نقاله در برابر لغزش ، سوختگی آسیب نرساند
  • قطعات متحرک بسته های مواد غذایی را باید بررسی و روغن کاری کنید بعد از استفاده از یک هفته. و سپس ، مرتباً هر ماه بررسی و نگهداری کنید.

2 دیدگاه دربارهٔ «روش های تمیز کردن دستگاه بسته بندی مواد غذایی»

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

پیمایش به بالا