برای محافظت و فروش بهتر بیسکویت و ویفر ها بهتر است که از لفاف بیسکوبت و ویفر جذاب استفاده شود. نوعی شیرینی خشک و فاقد رطوبت که از آرد و شکر همراه با مواد افزودنی مجاز به دست می آید را بیسکویت گویند که کلمه آن ازلاتین biscoctus و به معنی نان دوبار پخته شده است.
همچنین ویفرها نوعی از بیسکویت هستند که از خمیر پخته شده در قالب های فلزی و داغ تهیه و قبل از برش با کرم و شکلات تزیین می شوند.
لفاف چیست؟
لفاف دارای معنی بسیار گسترده است ولی می توان هر نوع و مدل بسته بندی کالاها، پوشاک، مواد غذایی و. . . که جنس آن مهم نباشد را گفت.
فیلمهای بسته بندی انعطاف پذیر دارای کیفیت بالا محصولات شما و محافظت در برابر اصطکاک در هنگام حمل ونقل و قرار گرفتن در مقابل نور خورشید است.
در محصولات پخته شده مثل انواع بیسکویت، ویفر و کوکی این اطمینان وجود دارد که کیفیت حفظ شده و عمر مفید محصول بالا رود.
این گونه محصولات اگر در رطوبت بالا قرار گیرند باعث فساد و خراب شدن آنها می شود. پس باید از یک لفاف که دارای خواص ضد آب است بهره برد. همچنین به علت روغن طبخ شده این بیسکویت و ویفرها، بسته بندی و لفاف بیسکویت و ویفر باید ضد هوادهی باشد. چون اکسیژن با ترکیب روغن های گیاهی، مواد را سریع تحت تاثیر قرار داده و باعث از بین رفتن آنها می شود.
انواع بسته بندی و لفاف بیسکویت و ویفر:
BOPP+BOPP:
- * دارای استحکام بالای کششی
* مقاومت زیاد در برابر سایش
* مانع نفوذ آب و رطوبت، اکسیژن، مواد اسیدی و قلیایی -
Cpp TWist:
* مانع نفوذ آب، روغن و حلال، مواد اسیدی و قلیایی
PET twist
* دارای بالاترین استحکام کششی
* مقاومت بالا در دمای ذوب بین بقیه پلیمرهای بسته بندی
* مانع نفوذ آب، مواد اسیدی، رطوبت و اکسیژن، حلال، مواد اسیدی و قلیایی
Bopp+Cpp:
- * دارای استحکام بالای کششی
* مانع نفوذ دربرابر آب و رطوبت و اکسیژن
* مقاوم در محیط های اسیدی و قلیایی
* غیر قابل نفوذ روغن و حلال
نکات مهم در بسته بندیها و لفاف بیسکویت و ویفر صادراتی:
- ۱- مطابق استاندارد کشور مقصد
۲- جذب کردن خریداران خارجی
۳- شناسایی دقیق بازار هدف (بازار مقصد)
۴- حفظ شدن طعم، رنگ و بوی محصول بعد از صادرات