لفاف بیسکویت و ویفر

لفاف بیسکویت و ویفر

۳.۴/۵ - (۵ امتیاز)

 

برای محافظت و فروش بهتر بیسکویت و ویفر ها بهتر است که از لفاف بیسکوبت و ویفر جذاب استفاده شود. نوعی شیرینی خشک و فاقد رطوبت که از آرد و شکر همراه با مواد افزودنی مجاز به دست می آید را بیسکویت گویند که کلمه آن ازلاتین biscoctus و به معنی نان دوبار پخته شده است.
همچنین ویفرها نوعی از بیسکویت هستند که از خمیر پخته شده در قالب های فلزی و داغ تهیه و قبل از برش با کرم و شکلات تزیین می شوند.

لفاف چیست؟

لفاف دارای معنی بسیار گسترده است ولی می‌ توان هر نوع و مدل بسته ‌بندی کالاها، پوشاک، مواد غذایی و. . . که جنس آن مهم نباشد را گفت.

فیلم‌های بسته ‌بندی انعطاف‌ پذیر دارای کیفیت بالا محصولات شما و محافظت در برابر اصطکاک در هنگام حمل ‌ونقل و قرار گرفتن در مقابل نور خورشید است.
در محصولات پخته شده مثل انواع بیسکویت، ویفر و کوکی این اطمینان وجود دارد که کیفیت حفظ شده و عمر مفید محصول بالا رود.
این ‌گونه محصولات اگر در رطوبت بالا قرار گیرند باعث فساد و خراب شدن آن‌ها می ‌شود. پس باید از یک لفاف که دارای خواص ضد آب است بهره برد. همچنین به علت روغن طبخ شده این بیسکویت و ویفرها، بسته ‌بندی و لفاف بیسکویت و ویفر باید ضد هوادهی باشد. چون اکسیژن با ترکیب روغن‌ های گیاهی، مواد را سریع تحت تاثیر قرار داده و باعث از بین رفتن آنها می ‌شود.

انواع بسته ‌بندی و لفاف بیسکویت و ویفر:

BOPP+BOPP:

  • * دارای استحکام بالای کششی
    * مقاومت زیاد در برابر سایش
    * مانع نفوذ آب و رطوبت، اکسیژن، مواد اسیدی و قلیایی
  • Cpp TWist:

* مانع نفوذ آب، روغن و حلال، مواد اسیدی و قلیایی

PET twist
* دارای بالاترین استحکام کششی
* مقاومت بالا در دمای ذوب بین بقیه پلیمرهای بسته ‌بندی
* مانع نفوذ آب، مواد اسیدی، رطوبت و اکسیژن، حلال، مواد اسیدی و قلیایی

Bopp+Cpp:

  • * دارای استحکام بالای کششی
    * مانع نفوذ دربرابر آب و رطوبت و اکسیژن
    * مقاوم در محیط‌ های اسیدی و قلیایی
    * غیر قابل نفوذ روغن و حلال

نکات مهم در بسته ‌بندی‌ها و لفاف بیسکویت و ویفر صادراتی:

  1. ۱- مطابق استاندارد کشور مقصد
    ۲- جذب کردن خریداران خارجی
    ۳- شناسایی دقیق بازار هدف (بازار مقصد)
    ۴- حفظ شدن طعم، رنگ و بوی محصول بعد از صادرات
پیمایش به بالا