تولید کنندگان مواد غذایی و محصولات چسبناک و مایع به دنبال راه هایی برای افزایش عمر مفید محصولات بدون یخچال و فریزر به مدت طولانی هستند. روشهای بسته بندی فوق العاده تمیز و آسپتیک یک راه حل ایده آل را ارائه می دهد(همانند بسته بندی ساشه ). مزیت زمان گرمایش کوتاه و استفاده از درجه حرارت پایین در مقایسه با روشهای سنتی بسیار بهتر است. علاوه بر این ، این روش پردازش ملایم ، از بین رفتن طعم را به حداقل می رساند و محصولات غذایی را قادر می سازد بدون اضافه کردن مواد شیمیایی ، مواد نگهدارنده یا نیاز به خنک کننده ، در پایدار ماندگاری بمانند. این امر باعث آسیب کمتری به رنگ ، طعم ، بافت ، ساختار و کیفیت مواد مغذی می شود.
راه حل های حرارتی برای بسته بندی استریل
راه حل های دیگر بسته بندی به شرح زیر است:
- بطری پلاستیکی
- فیلم مایع پیشرفته
- کارتن مایع
- کیسه بسته بندی مایع
- بسته بندی حرارتی
- بسته بندی مایع ساشه
سس گوجه فرنگی / عسل / آب خالص / رب گوجه فرنگی / بسته بندی مایع توسط دستگاه آب بندی کیسه
دو عامل برای بهبود عملکرد بسته بندی باید در نظر گرفته شود:
دما را پر کنید تا روی ویسکوزیته مایعات تأثیر بگذارد
دمایی که در آن محصول مایع پر می شود ، برای پروژه بسته بندی از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، به ویژه در مورد پرکننده محصول. با گرم شدن ، بیشتر محصولات مایع با سرعت بیشتری جریان می یابند. قوام سرمازدگی یا روغن موتور را به عنوان گرم شده تصور کنید. ویسکوزیته آن به میزان قابل توجهی کاهش می یابد و بسیار روان تر می شود. برای تهیه کارآمدترین راه حل پکیج برای یک محصول با استفاده از لیزر ، تهیه درجه حرارت دقیق پر شدن ضروری است.
اندازه وقتی به ذرات می رسد
مایعات مانند سس ، سوپ که اغلب حاوی ذره هستند. این ذرات معمولاً ادویه جات ترشی و طعم های اضافی مانند سبزیجات ریز هستند. ذرات را می توان در مایعات معلق به حالت تعلیق درآورد و یا می توانند به سمت پایین سیال مستقر شوند. هنگام بسته بندی ( مانند بسته بندی ساشه ) مایعات با ذرات ، برای توصیف و اندازه گیری دقیق اندازه و خصوصیات عمومی آنها باید اقدامات ویژه ای انجام شود. وجود ذرات نوع پرکننده محصول مایع را تعیین می کند که ماشین آلات بسته بندی برای دقیقترین و بدون مانع ترین توزیع نیاز دارد.