به علت وجود تولید کنندگان زیاد و افزایش تنوع در محصولات باعث شد تا یک چالش بین آنها به وجود آید که چگونه و از چه راهی یک تولید کننده می تواند یک عملکرد مناسب از بسته بندی، برند با تصویر جذاب برای خود داشته باشد؟
بیشتر لفاف های بسته بندی برای این محصولات از نوع ۳ لایه تا ۴ لایه بر پایه PET، فیلم PE و فویل آلومینیوم بود که البته بسته به حجم محصول از بهترین روشها هستند.
تولید کنندگان با فیلم PET توانستند یک سد خوب در برابر اکسیژن و گازها به وجود آورند و با فویل آلومینیوم محافظت آنها را از هر لحاظ از عوامل محیطی و تابش نور ایجاد کنند.
همچنین با پلی اتیلن شفاف مواد غذایی پودری، نوشیدنی، چای و قهوه را در برابر بخار آب محافظت کرده و با دوخت پذیری مناسب در بسته بندی، سبب تولید هرچه بهتر و باکیفیت تر محصول شدند.
PET+AL+PE:
- * ایجاد استحکام و دوام در بسته بندی
* افزایش عمر مفید محصول
* حفاظت از محصول از آب و رطوبت، اکسیژن
* مقاوم کردن محصول در مقابل مواد اسیدی و قلیایی، روغن و حلال
چرا از لفاف بسته بندی استفاده می کنیم؟
مهم ترین نقش لفاف محصولات پودری و نوشیدنی محافظت و نگهداری از مواد غذایی است که از فاسد شدن مواد جلوگیری کرده و باعث افزایش ماندگاری و کیفیت آنها می شود.
لفاف بسته بندی از چند روش باعث محافظت از مواد غذایی می شود:
- ۱- مواد شیمیایی: در برابر رطوبت، نور، گازها
۲- بیولوژیکی: در برابر حشرات و حیوانات، میکرو ارگانیسم
۳- فیزیکی: در برابر سوراخ، پارگی و برش
انواع لفاف مواد غذایی پودری و نوشیدنی و … :
OPP
– دارایی حداقل ضخامت ۲۰ میکرون و حداکثر ۴۰ میکرون
– مناسب بسته بندی حبوبات، قند و شکر، پودر ژله
CPP
– دارای جنس نرم، خاصیت کشش و ارتجاع
– مناسب بسته بندی ماکارونی، کیک و کلوچه
– مورد استفاده در بسته بندی مواد خشک و سخت
متالایز
مجهز به یک لایه فلزی
مناسب برای بسته بندی ساشه و چیپس
پرالایز
از نوع صدفی
مناسب برای بسته بندی نمک